Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Escapant de la Duatló de muntanya de Mataró

Aquesta setmana la sortida dominical, s’ha iniciat com sempre des de Vilassar de Mar on en Francesc, en Manel, la Anaïs i en Jordi D. a través del Camí del Mig han passat a buscar en Jordi F. i en Marc J. per Mataró.
Un cop tot el grup junt, s’ha començat a remuntar la Riera d’Argentona fins a trobar el torrent de Can Cabanyes que ens ha endinsat per corriols amagat. En aquest punt, en Jordi D. ens ha ofert una petita exhibició de descens. Els constants canvis de ritme, amb pujades i baixades entre el bosc, fan que el ritme sigui exigent. En molts moments coincidim amb el traçat on es disputava part del recorregut de la Duatló SBR de muntanya de Mataró fins que finalment ens hem escapat vorejant el Turó de les Rovires i iniciant descens. Moment en que l’adrenalina s’ha disparat amb persecució inclosa entre Jordi F., Manel i Marc J., per intentar caçar el grup capdavanter format per Francesc i Jordi D. fins arribar al torrent de Manyans que ens ha portat novament a la Riera d’Argentona.

Un cop arribat a l’alçada del Bell Racó, iniciem la pujada a Can Ribot, trencant abans pel corriol de prou retallades i baixada a la Font dels Àlbers d’en Java. Punt on en Jordi F. ha intentat combinat la gimnàstica artística amb un exercici de salt de poltre amb gran nota, resultat d’un destalonament de la roda del davant.
Un cop solucionat l’averia amb l’ajuda de equip de mecànics (Marc J. i Manel), s’ha prosseguit amb baixada pel pont de l’espinal i tornada per la Riera d’Argentona i camí del mig al punt d’inici de la ruta. No abans separant-se els que es quedaven a Mataró.

Ruta amb bon perfil, tot i els pocs Km finals.
Perfil d'etapa

Si creieu que és del vostre gust, podeu descarregar el track de la ruta.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.