Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Volta a Montserrat

Ens trobem Mar J., Sergi i Jordi F. a les 7:00h, encara amb la fosca de la nit, per iniciar la excursió a Montserrat.
Arribem a Collbató, punt d’inici de la sortida que ens portarà a donar la volta al Massís de Montserrat i un cop descarregades les bicicletes, ens posem en marxa a les 8:00h.
Fem la sortida a través del nucli antic de Collbató, direcció El Bruc passant entre camps de oliveres i les boires matinals que deixen entreveure les agulles de Montserrat.

Quan superem El Bruc, s’inicia una pujada pedregosa i constant que ens porta fins al punt més alt de la ruta, al Coll de Can Maçana, punt on agafem la carretera per baixar fins enllaçar amb camí que ens porta fins a Marganell.


En aquesta zona s’alternen les pujades i baixades fins arribar a la cara del massís propera al Llobregat que s’inicia ràpida baixada fins a Monistrol de Montserrat. Després de travessar el pont de Monistrol, anirem seguint el Llobregat per camí paral·lel al riu, fins pràcticament a l’alçada de Olesa de Montserrat on ens desviem per iniciar la pujada a través de les Roques Blaves, que fa treure les últimes forces que en alguns de nosaltres ens queden per finalment tornar a Collbató.

En conclusió, una ruta molt recomanable, gens tècnica, però amb un punt de exigència física donat els 56 Km i els pràcticament 1400m de desnivell positiu.

Si creieu que és del vostre gust, per descarregar el track de la ruta.

 

Els comentaris estan tancats.