Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Aventura sota les ombres de Cèllecs

Avui hem tornat a fer nova sortida la secció mataronina del grup. Aquest cop ben aviat, a les 7:00h es sortia des de la riera d’Argentona, travessant El Cros en direcció al Collet de Burriac a través de Madà.

Un cop dalt del Coll, s’ha anat a buscar la creu de l’Avellà per pujar fins el Mirador. D’aquí agafant el corriol en sentit el Turó dels Cirers i seguint fins passar el Coll de Gironella. Pocs metres endavant, ens desviem de la pista per seguir el corriol paral·lel a la Mùtua i baixada pels tobogans, tornat a la pista a l’alçada de Can Genís on enllacem novament per corriol fins les proximitats de Can Blanc.

Un cop a la pista de Can Blanc, seguint direcció Vilassar, ens desviem a la esquerra pel ràpid corriol del Roure que ens portarà fins a Òrrius.

Al arribar a Òrrius, tornem a pujar a través del camí de les fulles seques i és en aquest punt on ha començat l’aventura de descobrir nous corriols, que finalment no han portat a Sant Bartomeu, destí desitjat, però que ha permés descubrir noves rutes de corriols molt nets a les ombres de Cèllecs.

Els corriols ens retornen a Òrrius, així que es recupera alçada fins a Sant Bartomeu per carretera, un cop reposem les reserves d’aigua, seguim pels corriols de la Sirena fins al Coll de Parpers per finalment baixant per la variant de Ca l’Espinal, fent la tornada per la Riera d’Argetona.

Si creieu que és del vostre gust, per descarregar el track de la ruta.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.