Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Amb un metre quadrat faig

I no ploraré com els desertors que varen anar a fer pòdium a la pedalada botifarrera del diumenge. Espero que  com a mínim sinó hagin gaudit del premi més valorat, la botifarra amb seques i que no se us repeteixi durant tota la setmana.

Després de les alavances de rigor i abans de centrar el tema i per que no us poseu nerviosos, comentar-vos que estic bé, que no ha passat res, ……(atenció al rodolí) Tot ha estat un ensurt puntual en una baixada habitual degut a l’esllavissament d’un giravolt eventual. Això si, com és d’esperar en aquests casos, m’han quedat conseqüències físiques i psicològiques. Per això i abans que la gent pregunti ja faig la sol·licitud del que necessitaré per estar una altra vegada restaurat: Necessito 1m^2 de pell, suposo que entre tots els fans hi haurà diversos voluntaris, però, hi ha dos requisits essencials:

 1. La pell ha de ser prou verge, no ha d’estar gaire pigmentada, no li ha d’haver tocat gaire el sol. És a dir, si el donant és un p&%# gusiluz pot ser d’on sigui, altrament, agrairia que us abstingueu. No vull que semblin parxes de nicotina, ni semblar un mural fet per un principiant de patchwork.
 2. En segon lloc, el donant no ha de ser gaire pelut, és cert que hi ha gent que té les parts verges més peludes que la cara i no voldreu que m’hagi d’afaitar més una banda que l’altre, oi?

Ah! i no cal que us preocupeu pels excedents de pell, no els tiraré, els usaré per folrar el sillin, fer dos coixins per casa i fer una estora pel rebedor. Al final al Marroc venen coixins de pell de camell i la gent els compra.  Per què no en puc tenir jo d’una altra subespècie i lluir-lo!?!

PS-> No sé si actualitzar el medaller!!! MUAHAHAHAHA!

4 responses

 1. Manel

  Actualitza el medaller ja, que en Ramon també va caure de manera llastimosa!!!

  14 Mai 2012 a les 9:50 am

 2. Bueno! ja li poso un punt a en Ramon!! ejejjee.

  14 Mai 2012 a les 9:52 am

 3. Jordi Fors

  Veig que últimament les sortides són de risc.
  Així podem dir que fem esports d’aventura.
  🙂

  15 Mai 2012 a les 7:03 pm

 4. A veure, tampoc cal ser alarmista, només em vaig fer una pelada!!!!

  17 Mai 2012 a les 7:17 pm