Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Al mal, fes-li bona cara

Aquest diumenge, 6 de maig, ens hem trobat en Marc Julbe, Sergi Vilalta, Ramon Llibre, Jordi Fors i el germans Teixidor (Francesc i Manel) a les 8:00h a la Caixa. Un cop decidida la ruta, hem posat direcció Teià pel Camí de Mig d’aquesta manera al passar junt al peatge de Vilassar de Dalt hem fer homenatge a la campanya #novullpagar.
Al arribar a Teià, s’inicia pujada per la riera i camí de Coll de Clau. Un cop dalt a la pista de la Cornisa, han començat tot el seguit de fatídiques desgràcies. Tot just al deixar la pista, al mig d’una rampa exigent, i després de que en Sergi acabes d’entrar dins del medaller oficial 2012, en Manel que venia amb força intentant superar la pujada amb èxit, al voler superar els troncs de mig del camí, es desequilibra i acaba sobre els troncs.  Hem recuperat la foto de la caiguda d’en Manel, està totalment mimetitzat amb l’entorn!!!

Al tornar a la marxa en Francesc trenca la patilla del canvi de darrera, així que com a bons germans, en Manel i en Francesc ens abandonen al Coll de Can Gorguí no sense abans deixar-nos la lliçó de mecànica de dia.
La resta segueix direcció Can Gorguí per arribar a la Creu d’en Boquet a través del Vietnam. Aquí s’agafa la variant cap a Cal Senyor per acabar agafant la pista de Sant Bartomeu a l’alçada de Ca l’Arcís.
Abans de deixar la pista en Ramon deixa el grup per tornar cap a Vilassar i es segueix direcció Sant Bartomeu pel corriol que surt a l’alçada de Can Tarascó.
Un cop al Coll de Sant Bartomeu s’inicia el trajecte per buscar el traç de la sirena quan hi ha nou incident al punxar en Jordi. Un cop reparada la punxada es segueix direcció Coll de Parpers per agafar el camí de conill i baixada per la variant de Ca l’Espinal. Aquí tornem a tenir una nova incidència quan en Marc en la baixada pateix nova punxada. Deixa el grup per espera la assistència que finalment permet arribar a casa i la resta segueixen la baixa per agafa el corriol paral·lel al Xaragall de l’Espinal per enllaçar amb la Riera d’Argentona per finalitzar la jornada accidentada del cap de setmana.
En total els 40Km de sempre amb parades obligades i molt més suau que el que s’acostuma tal com mostra el perfil.

Si creieu que és del vostre gust, per descarregar el track de la ruta.

 

 

6 responses

 1. Manel

  Trsnquis estic be!!! nomes no puc moure el braç…jajaja…Manel el llenyataire!!!. vaja sortida. pero la ruta es maca.

  6 Mai 2012 a les 9:27 pm

 2. Marc Julbe

  Aquí us passo una relació del material que necessitem per a la propera sortida:

  7 Mai 2012 a les 7:18 pm

  • Marc Julbe

   – Un culotte resistent a les branques
   – Una patilla per al canvi
   – Un paquet de brides
   – Una cadena
   – Una caixa d’eines (com més gran més ens hi cabran)
   – 8 parells de càmeres per a les punxades
   – Sabatilles per córrer

   Potser, em deixo alguna cosa. Peró, la podeu afegir vosaltres mateixos.

   7 Mai 2012 a les 7:23 pm

 3. No me n’he pogut estar, en manel m’ho ha posat a “huevo”.

  Per cert, ja he retocat el medaller!!! Manel lider indiscutible!!!

  8 Mai 2012 a les 8:40 am

 4. Manel

  No he caigut 4 vegades…les tinc comptades i només i dic només són 3!!! I no val dir que la meva caiguda d’ aquest cap de setmana ha valgut per 2!!!!

  8 Mai 2012 a les 11:59 am

  • Estàs dient que el blog menteix?!?!? T’estàs posant al consell directiu en contra!!! tu sabràs.

   8 Mai 2012 a les 12:00 pm