Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Trilogia MTB (Maresme Total Bike)

Ja farà pràcticament un mes, parlant amb un finisher de la Transmaresme 2012, va començar a néixer la idea de realitzar diferents sortides aprofitant la traçada de la cursa que connectava diferents zones del Maresme per aportar innovació i recerca en corriols.

Així doncs va néixer la trilogia MTB (Maresme Total Bike). Conjunt de 3 rutes enllaçades entre elles d’uns aproximadament 40Km i 1000m D+ cadascuna.

La primera de les etapes ja es va presentar en el bloc amb l’entrada Res de penitència aprofitant els dies de Setmana Santa.

Ara volem acabar de presentar-vos aquesta proposta que com a bikers, segur que no us deixarà indiferents.

Començant per la segona etapa. És la menys exigent de totes elles. Però no per aquest motiu el perfil deixar de ser interessant.

Combina trams de corriols estrets i ràpids amb estones de pista on estirar les cames.

Pel que fa a la tercera etapa, tot i començar de manera suau, té un final dur amb alguns trams amb parets que es fan difícil de pujar i una baixa molt tècnica per zona de pedres en la baixada cap a la urbanització dels Tres Turons.

Amb la unió de les diverses etapes de la trilogia es pot arribar a fer una ruta marató que de ben segur algú es pot veure motivat de pujar al podi dels elegits que l’han finalitzat.

Qui és el valent!
Esperem que les previsions de temps siguin les bones tot i el temps canviant de primavera d’aquests dies i la natura mostri la seva cara menys humida.

Descarregar o ampliar informació de la Etapa 2

Descarregar o ampliar informació de la Etapa 3

Anuncis

Els comentaris estan tancats.