Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Aixequem la veda de la llebre, però … corrent

Després de les penitències i processons d’aquesta setmana toca treballar per reduir la tensió abdominal adquirida, estareu amb mi si dic que la mona és un esdeveniment ineludible que sovint processem religiosament durant una setmana fins la nevera. Aquesta processor tan dolça i que fem tant de bon grat a alguns deixa una “sinuosa” corba abdominal inscipient (als que no la tenien), a altres, en canvi, ja fa temps que va deixar de ser sinuosa. És per aquest motiu que hem cregut necessari aixecar la veda de la llebre i començar a córrer.

Ahir l’Anaïs, en Francesc, en Manel, en Ramon i la Xènia varm anar a perseguir llebres per la muntanya com cinc esperitats (DIEC:  Posseït de l’esperit maligne). No en varem trobar ninguna, però, tots creiem que va ser la primera de les diverses batudes que farem aquesta temporada. Va consistir en un circuit circular que va començar a la mutua, Can Mañana, el Roure, la Brolla de l’Abril i Can Manyana altre cop fins la mutua. La volta va ser petita, però, intensa, plena de camins, corriols, torrents i una mica de pista. Aquesta vegada no penjarem el track, quan en tinguem algun que n’estiguem orgullosos, ja el penjarem. jejeje.

Ara mateix volem feig públiques les batudes dels dimarts, a verue si algú s’hi afegeix, tot sigui per una batuda més multitudinaria. Amb aquesta intenció he obert al blog la secció de “Running”.

2 responses

 1. Jordi Fors

  Ben vinguda la secció running.

  Per aquest dimarts, després de la sessió marató per aconseguir un mòbil a bon preu al matí i finalitzar l’última de la trilogia MTB que tenia en ment, no assistiré.

  Ara, apunteu-me per les següents.

  P.D. Al llarg de la setmana faré entrada de la trilogia MTB

  10 Abril 2012 a les 7:59 pm

 2. Ostres! quin blog més extrany, hi ha més escriptors que lectors!!! jajajajjajaa

  Benvingut a l’era digital!!

  11 Abril 2012 a les 7:12 am