Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Temporada 2010-2011 i un “Rolling Bartholomew on the way”

Golfos i ganduls

Ciclista que no pateix l'estiu

Com ja sabeu fa molt temps que hem estat desconnectats. Podria donar com excusa la falta de temps, de noticies o la falta de tracks per publicar o alguna altra cosa increïble, però …. no seria cert, hem tingut temps i alguns hem entrenat,  el que no hem tingut són tracks. La gent que acostuma a portar GPS s’han pres unes vacances “importants”. Lo millor és que ara ho estan patint, això els passa per golfos.

Els demés hem estat entrenant de valent anant al pla de la calma, la Selenika i les nostres sortides habituals per la serralada litoral.

Ruta de la balena

En resum, per demostrar que estem realment en bon estat de forma aquí us deixo el primer track de la temporada,cortesia d’en “Joan Garmin“, es caracteritza per tenir trams que no s’havien publicat amb anterioritat en aquest blog i un desnivell acumulat de més de 1200 metres.

Ara em queda explicar el per què el post es diu: “Rolling Bartholomew on the way”, és el motiu del post d’avui. El tiu es va fotre una fava important. El resultat són: La moral per terra (com ell), dos dits esquerdats, dos traus amb els seus corresponents punts de sutura a la cara i un bon humor que ens va tranquilitzar a tots (menys mal). Esperem que en breu pugui començar a menjar sòlids!!

4 responses

 1. Manel

  Coneixent en Bartu, en 3 setmanetes estarà donant-nos guerra a tots…Ànims BARTU

  4 Octubre 2011 a les 11:08 am

 2. Ell mateix ens deia que els “potitos” de nen l’organisme els absorveix més ràpidament que les barretes energètiques!!!

  Ens fotrà a caldo!!!

  4 Octubre 2011 a les 11:33 am

 3. P___ CUBE

  Ànims Bartu!

  A veure si puc treure les rodetes de la btt…Quina mandra, necessito 1 any per tornar a pedalar decentment! Ara que ve el fred millor!

  Ai, calla, que ho hauré de fer amb una cadireta!!! Entrenaré amb pes!!! uff hauré d’agafar la Bh altre cop, la CUBE no pot portar cadireta, és massa “bona”.
  .. si Andreu el de la BH era jo….

  4 Octubre 2011 a les 11:38 am

 4. Penso que n’hi ha més d’un que jugarà a la teva lliga, no et deixarem sol!!! 🙂

  5 Octubre 2011 a les 7:23 pm