Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

Abandonament: les Specialized no apareixen

Comença un nou dia, un nou dissabte (05/03/2011) amb la sortida direcció Mataró per part de Francesc, Sonia, Marc Prenyanosa, Oriol i Manel per trobar-se amb Marc Julbe i Jordi Fors al d’Ara de Mataró.

Aviat ens endinsem per corriols camí de Dosrius, no sense entrebancs, ja que pel camí i amb la guineu d’expectadora en Francesc pateix el primer dels incidents. Punxada!

Prop de Dosrius es decideix buscar una alternativa a la pujada del CITA, així que s’agafan corriols fins el coll de la Creueta i després enllaçar fins l’Oasis. En aquest punt Sonia i Marc es separen del grup. Amb paraules de la Sonia “no cal forçar la màquina que tot just és el segon dia que torno a sortir”. Ben retornada Sonia!

Un cop aquí nova pujada corriolera pel turó de Can Gaspar fins les planes de Can Nogueres. Un cop arribats dalt s’inicia la baixada non-stop fins enllaçar amb la Plana del Pou de Plata. En aquest punt és on en Francesc pateix el segon i més greu dels incidents al voler treure un gran pi que es troba al mig del camí en plena baixada i sense baixar de la KTM. Mira que n’és de tossut el nano!!

El resultat us el podeu imaginar … En Francesc a terra suplicant la fi de la seva existència, però, nosaltres inflexibles el varem condemnar a seguir amb la seva miserable vida. Què hi farem, som així.

Després del gran ensurt per part de tots i veure que només es tracta d’un gran cop als ronyons i no al cap, es decideix escurçar la sortida enllaçant corriols fins l’arribada a la Riera d’Argentona. Com sempre el perfil d’etapa va ser prou espectacular

En conclusió una sortida d’equip accidentada amb recorregut de 30 km fets amb un 85%  per corriols i un desnivell proper als 1000m. Tot sigui per fer Team-building. KTM més únits que mai. Tot i que en tinguem un d’apadassat.

P.D. Cap membre dels Specialized es va deixar veure. On era l’Andreu per deixar la constància gràfica dels esdeveniments.

Consulteu tos els detalls de la sortida , clicant AQUí

5 responses

 1. Jordi Fors

  Espero Francesc que la trompada que vas patir no t’hagi deixat adolorit tot el cap de setmana.

  La propera vegada si vols treure un arbre del mig del camí demana ajuda!

  6 Març 2011 a les 5:26 pm

 2. Manel

  Jordi no has comentat res que vam veure un Specialized amb una fox. Un tio “mugriento” amb un gos sarnós davant.
  Specialized, eeeoooo, on soOu? Sempre podrem dir que que es van fer CACA a sobre, pobres diablillos!!!
  Jordi, sortida collonuda, tot i que aquesta va ser més improvitzada ja que tothom (ja que m’ hi incloc) vàrem dir la nostra.

  7 Març 2011 a les 8:11 am

 3. Després de les múltiples (només una) mostres de suport que m’heu brindat, us haig de dir que em trobo amb unes ganes infrenables d’anar a tallar l’arbre!! I si. Estic adolorit, tinc un cardenal al llom!! És tan dolorós i insufrible com saber que tens un spec. ensumant-te el cul.

  7 Març 2011 a les 5:27 pm

 4. P___ CUBE

  El pròxim dia intentes passar-hi per sobre com el de la BMX…potser et va millor…

  8 Març 2011 a les 4:01 pm

 5. Bona idea, però, si intento passar-hi per sobre només m’aixecaré un pam i m’hi deixaré les dents. Aquesta vegada no serà l’abre, serà la pedra de davant.

  9 Març 2011 a les 7:54 am