Blog de MTB i Running per a quatre ociosos de Vilassar i Rodalies

El “Frigopiés”

Després d’una sortida dura amb fred i pocs atacs comencen els atacs visuals post-sortida. Com podem veure algú ha guanyat un sobrenom. Encara no sabem qui és. Només sabem que calça un 39-42, algú sap qui és? Potser haurem de buscar al princep que com un dropul buscaba a la “Cenicienta” amb una sabata a la mà.

O podriem aprofitar-nos de l’arxiu gràfic per saber qui és. Ara bé, si volem saber qui és haurem de continuar llegint el desenllaç

Hem aconseguit que s’incorpori i ens mostri les seves dents cofoi mostrant-nos els seu art caminant sobre les aigües.

Creieu que aquest atac és una crueltat desmesurada o merescuda? Creieu que serà capaç de multiplicar pans i peixos? .. Creieu que és capaç de multiplicar?

3 responses

 1. Non conforme

  Els KTM com que veniu de països de l´est com Rumania,Bulgaria o Chernobil no teniu problemes de fred.Aixo es evident…Les temperatures pujaran!!! Y NUESTRO DIA LLEGARA!!!

  100% ANTI-KTM!!!

  Avui he volgut ser prudent i conservador.M´he trobat bé,fins i tot m´han vingut ganes de apretar en algún tram,Pero prudencia i peus de plom que tot arribarà

  P.D. DANZAD,DANZAD MALDITOS…

  Volem la ruta d´avui amb les seves respectives caracteristiques!!!!

  22 gener 2011 a les 5:27 pm

 2. Non conforme

  Frigopies = Medalla d´or a Coll de Porc!!! 😀

  22 gener 2011 a les 5:31 pm

 3. Si hem de començar a donar medalles, en Manel també en té una! De totes maneres en Frigopiés s’ha revolcat per terra.

  23 gener 2011 a les 1:34 pm